klanstreg.jpg (4613 bytes)

HOME

Udtalelser fra tidligere McAlister hvalpekunder

 

ALLE HVALPE ER SOLGT

 

Der er født 4 sunde og skønne McALISTER hvalpe efter disse smukke forældre

DKJV-15 DKV-15 EUJW-15 NORDJV-15 NORDV-15
Hjohoo's LOVE LOOKING AT HJO
.
og
USACH DKCH
McAlister's SCARLETT O'HARA
(ejet af Hanne Kaufmann)

Faderen - kaldet "Magnus" er den mest charmerende unge hanhund fra den berømte kennel Hjohoo i Sverige
(opdrætter Elisabeth Theodorsson)
 

2 tævehvalpe

og

2 hanhvalpe    

3 uger gamle

2 uger gamle

1 uge gamle

 

Henvendelse til :

Tine Mathari (kennel McAlister)

tlf: 46 75 48 38 / mobil: 23 23 67 76

tinemathari@gmail.com

 

 
 

Se de tidligere hvalpekuld


     
     


HENVENDELSE på TLF: 46 75 48 38 / MOBIL 23 23 67 76

eller e-mail tinemathari@gmail.com


Udtalelser fra tidligere McAlister hvalpekunder

  

******************
...Super afstamning - (INGEN indavl)

Interesserede hvalpekunder er velkomne til at ringe og høre nærmere.

 

SE BILLEDER af mine øvrige hvalpe i mit PUPPY GALLERY

Hvalpene vokser op i menneskehænder fra fødslen af, og jeg lægger megen vægt på, at de får den rette prægning fra de er nyfødte, til de flytter til deres nye hjem. Jeg avler kun på sunde racetypiske avlsdyr med vægt på gode temperamenter.

Hvalpene sælges med Dansks Kennel Klub stamtavle og er registrerede i Dansk Hunde Register. De er chipmærkede, dyrlægekontrollerede og har fået. første hvalpe vaccination. Desuden tilbydes 2 x gratis hvalpetrim samt 1 års gratis medlemsskab af Dansk Terrier Klub  (Special Klub under Dansk Kennel Klub).

Hvalpene sælges kun på betingelse af, at du/I har mulighed for at tage ferie eller anden form for fridage i den første tid, hvor hvalpen flytter ind. Desuden skal der være nogen, som kan se til  hvalpen i løbet af dagen i de første par måneder, da den ikke kan være alene 8-9 timer om dagen, før den bliver ældre og langsomt tilvænnes til det.
Jeg ser gerne, at haven er afskærmet, hvis hvalpen skal bo i hus. En cairnterrier er nemlig meget nysgerrig !!

Interesserede hvalpekøbere er velkomne til at ringe til mig og få en snak......eller du/I kan sende mig en E-mail og fortælle lidt om dig/jer selv.

Som opdrætter er det ikke muligt at time og tilrettelægge, hvornår ens avlstæver kommer i løbetid, og derfor heller ikke muligt at planlægge et kuld hvalpe, der er salgsklare op til en længere ferieperiode. Derfor tilbyder jeg ofte mine hvalpekunder at beholde hvalpene længere end ud over de 8 - 10 uger, så det kan passe med, at man får hvalpen hjem op til en længere ferie-  eller ex. orlovsperiode.
Ind imellem er det heller ikke hele kuldet, der er solgt, når hvalpene er 10 uger gamle, hvilket desværre afholder en del potentielle hvalpekøbere fra at henvende sig. Jeg kan som ansvarlig, erfaren og seriøs opdrætter af cairnterriers stå 100% inde for, at mine hvalpe har været i menneskehænder fra de bliver født. Deres hundemødre er omsorgsfulde og pligtopfyldende avlstæver, og i fællesskab plejer og passer vi hvalpene 24 timer i døgnet, så de er velprægede, tillidsfulde og selvsikre cairnhvalpe, når de er 8-10 uger gamle og rede til at flytte hjemmefra.
Prægningen i de første 8-10 uger af en hundehvalps liv er alfa omega for, hvorledes hvalpen vil udvikle sig mentalt resten af dens liv, og en hvalp, der forbliver hos mig udover dens 10. leveuge, vil forsat blive præget rigtigt og samtidig blive velsocialiseret med mine voksne hunde. Jeg har efterhånden i mine mere end 25 år som cairnterrier opdrætter solgt mange ældre hvalpe fra 3 måneder op til 1½ år, og de er alle flyttet lige ind i deres nye hjem og har knyttet sig til deres nye familier uden problemer.
Så I kan trygt henvende jer til mig, selvom mine hvalpe skulle være ældre end 10 uger. Og når I kommer på besøg, er I ikke et sekund i tvivl om, at det er super velfungerende og velprægede hvalpe af meget høj kvalitet, som jeg avler.
Og med hensyn til  rådet om, at man aldrig skal købe den sidste hvalp i et kuld, kan jeg for mit eget vedkommende sige, at det er en skrøne. Ex. er der i et cairnterrierkuld ofte hvalpe med forskellige pelsfarver, så ofte er det købernes farvepræferencer, der afgør, hvilke hvalpe, der sælges først. Som opdrætter vil man også indimellem gerne beholde en hvalp lidt længere og se den an mhp. avls- og udstillingsegnethed, så det kan såmænd være "den bedste" hvalp, der er tilbage i kuldet.
Jeg bliver altid så glad, når hvalpekøbere, der køber min sidste hvalp i et kuld, fortæller mig, "at de er så glade for, at de ikke skal vælge blandt alle hvalpene i kuldet, for det ville  have været alt for svært, da alle hvalpene så lige dejlige og søde ud."
 
Håber at høre fra jer - send en e-mail eller ring til mig, så vi kan aftale et hvalpebesøg.
 
Med venlig hilsen
 
Tine Mathari
tinemathari@gmail.com
Tlf: 46 75 48 38  / Mobil: 23 23 67 76

 

Tine Mathari    E-mail tinemathari@gmail.com

 

Copyright © Ada Koch  E-mail adakoch@mail.dk