Vi har købt vores søde, skægge, nysgerrig Cairn-hvalp Marley (McAlister’s On The Move) hos Tine, McAlister. Vi hentede ham da han var 12 uger, da det skulle passe med vores ferie.

 

Vi søgte længe, og snakkede med mange for at finde det helt rigtige sted at købe vores hvalp. Vi ville være sikre på at få en SUND og VELPRÆGET hvalp (billige hvalpe gik vi bevidst uden om, velvidende hvor dyrt og tidskrævende det er at opdrætte gode hvalpe. En kvalitets-hvalp må derfor nødvendigvis have en hvis pris) På nettet fandt vi flere glade McAlister hvalpe købere og efter en telefonsnak og et langt godt besøg hos Tine, var vi ikke i tvivl om, at her ville vi købe hvalp.

- Og det har vi ikke et øjeblik fortrudt –

 

Tine har de dejligste avlshunde, og hun selv er altid parat med råd – lige fra gode råd om udstyr til hvalpen (hvilket Tine i øvrigt indkøbte til os til yderst rimelig pris), til den fantastiske ”brugermanual” der følger med hvalpen. Også efter man har fået hvalpen hjem, kan man henvende sig til Tine hvis man mangler råd og støtte.

 

Om Marley, som nu er 6 måneder, kan vi kun sige at han er en fantastisk hund, som tog omplantningen til nyt hjem med 2 mindre børn + stor Berner Sennen hund med knusende ro. Han er nervefast, selvsikker, med et kæmpe gåpåmod – alt det man kan forvente af en hvalp fra en god opdrætter.

 

Til slut vil vi blot nævne, at når vores gamle Berner ikke kan mere, skal vi have endnu en Cairn-hvalp – og den skal selvfølgelig hentes hos McAlister!

 

Familien Staal

Stenlille