Otto

 

Vi er de heldige ejere af en ’Tine-hund’!

 

Vi er bare i den spæde start af at være hundeejer, men vi må sige at vi kun er tilfredse.

Vores hanhund Otto, er bare 6½ måneder og noget af det skønneste. Han er god som dagen er lang og har tilpasset sig vores lille familie på 3 personer. Der er ingen tvivl om at han er en hund i balance, efter at have haft en god prægning hos Kennel McAlister og de gode hunde hun har.

Vi er så heldige at bo i nærheden af Tine, så vi kunne følge den lille hvalp løbende, og det gjorde vi også i stor stil. Tine fandt altid tid til at se os trods der var 2 kuld hvalpe på det tidspunkt.

Vi må nok sige at Tine ved hvad hun gør, efter alle de år hun har været opdrætter. Der er styr på tingene foder, ormekur, legetøj og ikke mindst den informationsmappe, som vi har fået med hjem. Den er blevet brugt flittigt som opslagsværk efterfølgende.

Vi har gået på hvalpe hold med Otto fra han var ca. 2½mdr. med stor succes, han er lærenem (især med en godbid), og frygter ingenting. Han røg lige ind i hjertet på store som små hvalpe og vist også deres ejere!

Han er også blevet vores søns fodboldholds maskot, han er med til hver en kamp og bliver klappet og kælet med af høj som lav……………. Og han nyder detJ

Alt i alt kan vi nok kun anbefale, at man køber hund hos de opdrættere der har god erfaring og ekspertise inden for cairn terrier, og er med i DDK. Så man er sikker på der ikke er indavl.

 

 

 

Familien Lüth-Clausen/Øxenhave

Roskilde