Vi hentede Terry da han var 9 uger gammel hos Tine Mathari.

 

Forinden havde vi besøgt ham 2 gange, da vi først havde valgt at det var Terry (Mr. Darcy) vi gerne ville eje, gjorde Tine os opmærksom på at det ville være godt hvis vi  kom og besøgte ham så ofte vi havde mulighed for det, inden han skulle bo hos os.

Hver af de to gange vi var på besøg, blev vi rigtigt godt modtaget, hun havde afsat rigtig god tid til vores besøg og svarede tålmodigt og yderst kompetent på alle vores spørgsmål, da vi aldrig har haft hund før.

 

Da Terry havde boet hos os et stykke tid, fik han tynd mave og vi kontaktede Tine for at rådføre os, hvad vi kunne gøre.

Det blev til en længere tlf. samtale, da hun var meget interesseret i hvordan det gik med ham og vi fik yderligere vejledning bla. i forbindelse med hans kost , renligheds træning, trimning og ikke mindst fik vi tilbuddet om at hun ville trimme ham gratis den første gang.

 

Som førstegangs hundeejere har det også været rigtigt givtigt at blive informeret om, hvilke ting der skulle anskaffes, når man skulle til at have en hund i huset.

Her tænkes på halsbånd, kurv, transport kasse m.m. Samtidig yder Tine den service at man kan bestille det hele gennem hende, så man ikke skal på storindkøb ad flere omgange.

Når du køber en hund hos McAlister følger der et informations ringbind med, hvor du kan læse om din hunds røgt og pleje, vi har specielt været glade for fodervejledningen, hunden adfærd m.m. I mappen kan man få mange gode tips, så hverdagen med dit kæledyr kan blive så positiv som mulig.

 

Terry har et skønt temperament, han er aktiv med halen oppe og glad, men kan også slappe af, og ligge i flere timer i et hjørne og bare dase.

Vi syntes det er flot, da han først bliver 1 år til december.

En kærlig og god familiehund og som vi plejer at sige med ”noget mellem ørerne”

 

Vi går til hvalpetræning med ham og her får vi megen positiv opmærksomhed.

Alle syntes han er en flot hund og altid klar til søndagens udfordringer bla. har han i den forbindelse været i svømmehal for hunde.

Det klarede han til ug + , selvfølgelig skulle han vænne sig til vandet, da det var første gang han prøvede det, men han svømmede de 3 planlagte runder, kom op og fik sig rystet. Derefter stod han på bassinkanten og så da det var de andre hundes tur.

 

 

 

Han har været på hundepension og sove i 3 nætter, han var glad da han blev afleveret og glad for at blive hentet igen.

Vi syntes det virker som om han har en stærk psyke og svær at hyle ud af den.

 

For os har det stor betydning at  Terry er blevet præget de første uger af en opdrætter der har så stor erfaring/forstand på cairn terrier og denne race, og at vi ved at han har fået en god start på livet, som vil give ”pote” videre i hans liv sammen med os

 

 

Men venlig hilsen Familien Henriksen

                              Nykøbing F.