dsc_1019-2.jpg

 

 

I starten af dette år, bestemte vi os for at få hund igen. Vi var enige om at vi gerne ville have en Cairnterrier. Vi kiggede os omkring på internettet for at finde en kennel og blev rigtigt glade da vi så at der var en kennel i Roskilde, hvor vi bor.

For en sikkerheds skyld ringede vi rundt til de andre kenneler for at tale med dem også, men efter at have talt med Tine, var vi med det samme enige om, at det skulle være fra hende vi skulle have vores hvalp. Det var meget tydeligt at Tine havde en kæmpestor passion for Cainer og rådede os på den allerbedste måde. Vi blev meget hurtigt klar over, at det er meget vigtigt for Tine, at ejer og hvalp passer sammen. Det er også tydeligt at Tine satser på hvalpe med en kvalitet som hun kan stå inde for. Alt sammen ting der gjorde at vi var sikre på at vi var kommet til det rigtige sted.

Altså blev vi enige med Tine om at vi skulle have en hvalp fra hende.

Da det endelig i april blev tid til at der var hvalpe, ringede Tine straks til os og fortalte det. Igennem hele perioden besøgte vi flere gange hvalpene og det var meget tydeligt at det var et meget godt sted, hvor hvalpene havde de allerbedste kår. Alle hvalpene var også utroligt interesserede i os, og der var bare liv og glade dage.

I juli måned blev det så endelig tid til at hente Charlie. Samtidig med at vi fik Charlie, fik vi også et kæmpestort ringbind med alle de oplysninger som man har behov for som ny Cairn-ejer. Der er simpelthen oplysninger om alt. Intet er overladt til tilfældighederne.

Desværre skulle vi på ferie 3 uger efter at vi havde fået Charlie, men Tine foreslog straks at Charlie da bare kunne komme over til hende. Så kunne han lege med hans søster og de andre hunde. Det var en meget stor glæde for os, for vi havde 100% tillid til Tine. Charlie var også meget glad da han kom på ferie, og han var også glad da vi hentede ham igen. Det var overhovedet ikke noget problem.

I det hele taget har vi fået en meget livsglad og aktiv hund, som vi har meget stor glæde af hver dag. Han har et utroligt godt sind og er meget glad for både børn og voksne. Han elsker at opholde sig ude i haven sammen med os. Han elsker at lege med sit legetøj og han elsker at lege tagfat og spille bold. En cykeltur hvor han sidder i cykelkurven og får vinden i ansigtet er også dejligt og spændende.

Vi kan på det allerkraftigste anbefale hvalpe fra Tine Mathari.

 

Nini og Bjarne Nielsen

Roskilde