Kære Tine,

Vi vil takke dig for de to dejlige han hunde vi købte af dig.

Først den smukke og kærlige "Fidel", som vi fik da han var et halvt år. Han har et utroligt sind. Er energisk, robust og et muntert væsen. Er selvbevidst, men ikke aggressiv. Han har et hjerte af guld. Han følger godt med i alt der sker omkring ham, han er et livsstykke, utrorlig glad. Fidel gør alt hvad han kan for vi alle har det godt, han er en rigtig charmetrold, alle falder for ham, hvilket er forståligt nok med det sind og de smukke øjne. 

 

      

   

Det gik dog hurtigt op for os, at "Fidel" ville have det ekstra godt, hvis vi fik en en "lillebror" til ham. Og vi viste med det samme, at det var dig vi ville have en hvalp af. For den gode behandling af os som køber,og vigtigst af alt, dit utrolige arbejde med dine hund, er ikke noget man oplever ofte. Alt det du søger for, så at dine hunde kommer til det helt rigtige hjem. Mappen med div. oplysninger, med alt om hunde bliver ofte taget frem, særligt da vi lige havde købt hus og skulle anlægge have. 

 

Det at du hjalp os med, at find den helt rigtige "lillebror" til "Fidel" er vi meget glade for.

 

"Tyson" fik vi da han var 10 uger, en rigtig lille krudtugle, han er kvik, adræt og vågen. Er enerigsk, modig og robust. Frygtløst og muntert. Selvbevidst, men ikke aggressiv. Følger godt med i alt der sker omkring ham, han er et livsstykke, utrorlig glad og meget snaksaglig. Tyson bliver glad hver gang vi kommer nær vand, han er en rigtig vand hund, han holder meget af at drille, og hjælpe til i haven, han følger godt med i alt der sker omkring ham, han er et livsstykke, utrorlig glad og meget snaksaglig.

       

De to er i dag de bedste venner, to meget glade hunde. Vi får ofte ros for deres glade sind, for hvor lette de er at håndtere ved trimning, de tager alle med storm, og det skyldes jo ikke kun os, men også dig, for den gode og kærlige begyndelse de har fået på livet.

 

        

Så 1000 tak for vores dejlige hunde.

 

Anton og Anne Pedersen,

Esbønderup, Græsted.